Atelier de Mortel
+31 (0)492 319 465
mail@atelierdemortel.nl

Algemene Voorwaarden


Reserveren:
U kunt op verschillende manieren reserveren.
Email: mail@atelierdemortel.nl
Telefonisch: +31 (0)492 319465

Reservering Details.
U ontvangt bij uw reservering een reserveringsnummer. Uw boeking is pas definitief als uw aanbetaling is ontvangen. Uw aanbetaling dient uiterlijk 3 dagen na uw boeking op onze rekening te zijn bijgeschreven. U ontvangt altijd een bevestiging van uw boeking en betaling. Indien uw aankomst datum binnen 3 dagen van de boekingsdatum ligt is aanbetaling niet meer mogelijk. Het vermelde bedrag van aanbetaling dient u dan bij aankomst te voldoen.

Aanbetalingen:
Wij vragen om een aanbetaling van 75% van de overeengekomen logiesprijs. Wij verzoeken u de vooruitbetaling over te maken op Rabobank nr. 108650316 t.n.v. Atelier de Mortel, onder vermelding van het boekingsnummer. Indien uw verblijf binnen 2 maanden van uw reservering valt, dient u uiterlijk 3 dagen na uw boeking op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bij overig ver vooruit geboekte reserveringen ontvangt u een reserveringsbevestiging met aanbetalings-informatie.

Betaling:
U ontvangt van uw verblijf een gespecificeerde nota van uw totale logies- en overige verblijfskosten. Uw aanbetaling is hierop in mindering gebracht. U dient uw betaling de avond voor uw vertrek cash te voldoen. Wij beschikken niet over een betalingsmogelijkheid via pin- of creditcardapparatuur. Er zijn in de omgeving voldoende geldautomaten en banken.

Annulering:
Bij annulering van uw reservering binnen 2 weken van uw aankomstdatum van uw verblijf bent u 25% van uw geboekte logieskosten verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week van uw aankomstdatum van uw verblijf bent u 50% van uw logieskosten verschuldigd. Bij annulering binnen bij 2 dagen of korter van uw aankomst datum van uw verblijf bent u 75% van het logiesbedrag verschuldigd. De annulerings- kosten bedragen maximaal € 500

Borg:
Er wordt voor het verhuren een borg van €100,- gevraagd die na de verhuur weer terug gegeven wordt.

Registratie:
Wij houden als gevolg van gemeentelijke regelgeving een gastenregister bij. Legitimatie is daarom verplicht. Wij nemen mogelijk de gegevens over van uw (geldige) legitimatiebewijs.

Geschillen:
Bij geschillen zullen wij mogelijk een beroep doen op rechtsbijstand.
Built with Indexhibit